Home » Bokföringsprogram för företag

Bokföringsprogram för företag – alla bokföringsuppgifter och verktyg på en och samma plats

Ett heltäckande bokföringsprogram: alla verktyg i ett och samma paket

Med hjälp av Procountor kan du göra företagets bokföring digital på en gång! Procountor erbjuder ett heltäckande bokföringsprogram med flera verktyg. Programmet lämpar sig även utmärkt för gemensam användning mellan företaget och redovisningsbyrån.

Med Procountors ekonomisystem kan du bland annat skapa kundfakturor, hantera leverantörsfakturor, reskontra, utlägg- och resefakturor, redovisning, samt följa upp företagets ekonomi. Vår kompletta lösning omfattar elektroniska bankförbindelser, utskrifts- och skanningstjänster, samt sändning och mottagning av e-fakturor.
Läs mer om programmets funktioner

Ett effektivt och flexibelt bokföringsprogram

Procountor är ett digitalt bokföringsprogram som kan användas av både företag och redovisningsbyråer, oberoende av tid och plats. Bokföringsprogrammet kan börja användas snabbt och flexibelt. Du behöver inte tänka på vare sig installationer, versionsuppdateringar, servrar eller säkerhetskopiering. Vi tar automatiskt hand om dessa frågor. Datasäkerheten i programmet sköts på samma sätt som i internetbanker.

Flexibel prissättning

Prissättning i Procountor baseras på antalet skapade fakturor och övriga verifikat. Kostnaden bestäms alltid utifrån den faktiska användningen av bokföringsprogrammet. Du betalar bara för den verkliga användningen och inte för onödiga licenser. Ett obegränsat antal användare med olika behörigheter kan skapas avgiftsfritt i tjänsten.
Läs mer om prissättningen

En uppdaterad arbetsmodell

Uppgifterna för bokföringen registreras bara en gång i Procountor. Därefter är bokföringsuppgifterna och den övriga informationen genast tillgänglig för alla. De omfattande rapporteringsegenskaperna gör att företaget och redovisningsbyrån alltid har en aktuell bild av företagets ekonomi. Programmet gör arbetet flexibelt såväl inom företaget som i ett eventuellt samarbete med en redovisningsbyrå.
Läs mer om möjligheterna för redovisningsbyråer

Kostnadsfri kundservice

Kostnadsfri kundservice och en online manual för alla kunder. Våra kundrådgivare svarar på era frågor kring användningen av programmet via e-post och telefon. Från Procountor är det enkelt att komma till det avsnitt i manualen som behandlar funktionen som användaren befinner sig vid.
Läs mer om kundservicen