Home » Skaffa nytt bokföringsprogram – Procountor

Söker din organisation ett nytt bokföringsprogram, eller är det dags att börja med online bokföring?  

Accountor Finagos heltäckande bokföringsprogram Procountor är ett molnbaserat program som nås enkelt via webbläsare. Det är lätt att komma igång, allt är molnbaserat och inga installationer eller servrar behövs.  

Effektivisera er redovisning med Procountor – ett digitalt molnbaserat bokföringsprogram

Idag finns det många olika bokföringsprogram på marknaden och det kan vara svårt att hitta rätt mellan de många olika avtal och programfunktioner som erbjuds. Vår totallösning omfattar bankförbindelser, e-fakturatjänster och skanningstjänster – allt under ett avtal. I ett och samma heltäckande bokföringsprogram kan ni skapa och skicka kundfakturor, hantera momsrapportering, utskrift & skanningstjänster och färdiga bankkopplingar.

120 000 Företag i Norden använder sig av vårt bokföringsprogram online

Tack vare att vårt digitala bokföringsprogram är molnbaserat är det även enkelt att dela arbetsunderlag i form av papper, kvitton och ekonomiska uppgifter direkt i webbläsaren. Ni kan även vara flera stycken inloggade samtidigt och titta på uppgifterna tillsammans, oavsett om ni sitter i samma rum eller i olika länder. Om ni använder er av en redovisningsbyrå kan även de enkelt komma åt nödvändiga uppgifter.  

Digital bokföring

  • Kundfakturor 
  • Leverantörsfakturor 
  • In- och utbetalningar 
  • Integrerad bankkoppling 
  • Bankkontoutdrag vid bankkoppling 

1400+ Redovisningsbyråer har valt att använda sig av Accountor Finago

Digital bokföring – Allt du behöver veta

Vad säger då en hel video? För att få en snabb överblick över vårt molnbaserade bokföringsprogram Procountor titta gärna på vår video här nedanför, den ger dig en snabb överblick och tar upp några av de många funktioner som finns.

Accountor Finago guide: Digital bokföring - allt du behöver veta

Framtidens bokföringsprogram finns i molnet 

Vårt bokföringsprogram är även molnbaserat vilket tyder att ni kan komma åt er bokföring oavsett var ni är och tid på dygnet – allt ni behöver tillgång till är en webbläsare. Med ett molnbaserat program slipper ni krångliga installationer och överfulla pärmar – allt sparas automatiskt i molnet och vi tar även hand om säkerhetskopieringar och uppdateringar av programvaran. 

Bokföringsprogram – med appar som gör livet lite enklare

Procountor Mini är en lättare version av Procountor, som underlättar livet för företagare på språng. Resefakturor, kostnadsfakturor och fotografering av kvitton kan skötas enkelt!

Fördelarna med digital bokföring

Spara tid och resurser – Mindre tid spenderad på trist och tidskrävande bokföring ger er mer tid över till er kärnverksamhet 

Automatisera rutinerna – Spara tid och pengar genom att digitalisera er bokföring, jakten på rätt papper i överfulla pärmar är slut 

Enkelt att hitta och använda – Med alla ekonomiska uppgifter på ett och samma ställe blir ni mer organiserade i ert vardagliga arbete 

Tryggt – Låsta skåp, överfulla pärmar, installationer och uppdateringar av programvara? Med ett molnbaserat bokföringsprogram är detta ett minne blott 

När som helst, var som helst  Med ett digitalt, molnbaserat bokföringsprogram blir det enkelt för dig och dina medarbetare att ta fram rätt uppgifter direkt, oavsett var ni fysiskt befinner er och tid på dygnet 

Den stora guiden om digital bokföring

Är ni nyfikna på hur det fungerar eller har frågor kring varför man bör digitalisera, hur man gör en smidig övergång från papper till digitalt eller hur man får med sig personal och kunder på vägen mot digitaliserad bokföring? – Vi har svaren på dessa frågor och många fler i vår stora Guide om Digital Bokföring.

Är du redo för framtidens digitala bokföring i molnet?

Innan ni beställer vårt bokföringsprogram kan ni direkt beställa provkoder till vår demoversion. Ni gör det enkelt genom att fylla i vårt formulär så kommer inloggningsuppgifterna skickas till er med mejl. Självklart är demoversionen helt gratis och ni förbinder er inte till något.