procountor day september 2023 digital bokföring

Välkommen på Procountor Day 13/9 – save the date!

Vi på Procountor vill alltid ligga i framkant vad gäller smart och digital bokföring, vi har många spännande produkter för ett företags olika stadier. För företaget och redovisningsbyrån tillsammans. Vi vill också ta vårt miljöansvar och Procountor Day fokuserar på hur vi inom redovisning kan arbeta hållbart, därför har vi bjudit in Lali Fjellström för att tala mer om ämnet.

Vi har även en väldigt spännande keynote speaker i Aron Anderson som håller inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier.

Årets Keynote – Aron Anderson

Vi har en väldigt spännande keynote speaker i Aron Anderson som håller inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier.

Tid och Plats

Hålltider (mer exakt program kommer).

  • Vi börjar 8.15 med frukost
  • Avslutar 12.00 med lunch och njuter av utsikten
  • Valfritt: titta på utställningar efter lunch

Hållbarhet

Den som satsar på hållbarhetsredovisning kommer bli en stark spelare på marknaden då miljöarbetet blir allt viktigare och kommer innebära stora konkurrensfördelar för redovisningsbyråerna och deras kunder.

Vi har nu stängt anmälan – vi ser fram emot att träffa er på onsdag!

Om ni har frågor kontakta Maria på maria.laamanen@finago.com.