Home » Om oss » Samarbetspartner » Partners

Partners

Accountor Finago arbetar med andra företag i nära samarbete inom bland annat serviceproduktion, e-fakturering, bankförbindelser och mjukvaruintegration.

Fakturahantering

Apix

Med Apix kan ni skicka e-fakturorna lika enkelt oavsett hur mottagaren vill ha dem. Det krävs bara ett klick i Procountor för att skicka iväg dem. Den ger er smarta e-fakturer, med all information i behåll.

Mjukvarupartners

Till exempel följande program eller tjänster har integrerats i minst en av Accountor Finagos produkter:

Finadeck

Finadeck kan användas för att rapportera, budgetera, hantera, förutse, finansiera och utveckla din verksamhet enkelt och kostnadseffektivt.
Finadeck erbjuder två alternativ för att använda programvaran: Rapportering och Ekonomihantering. Dessutom är tjänstens Redovisningsbyrå Dashboard tillgänglig för redovisningsbyråer. Från Redovisningsbyrå dashboarden kan redovisningsbyrån enkelt övervaka den finansiella utvecklingen av kundföretag som använder Finadeck och hjälpa kundföretag med rapportering, budgetering, investeringsplanering och finansiell strukturplanering.

QBIS Project

QBIS består av moduler för Tidrapportering och Projekthantering. Det är ett system för kraftfull projekthantering och funktionsrik tidrapportering, allt från debiterbara timmar samt resurser till projektplanering och projekthantering. Att använda QBIS innebär att du förbättrar ditt flöde från projekt till faktura och genom integration med Procountor en kraftfull helhet från kontroll på projektet till fakturan.

Capcito

Ett av de största hindren för företag att kunna växa i Sverige är finansiering. Genom att analysera aktuell försäljning genom koppling mot bokförings- och fakturaprogram ger vi erbjudande direkt, som kan användas när behovet uppstår. Capcito erbjuder smidig finansiering med fakturor som säkerhet. Inga möten, inga långa avtal, svar direkt på skärmen, precis så mycket som ert företag behöver. Inom bara någon minut kan ni få besked om företagets aktuella låneutrymme och göra en låneansökan. Svar och utbetalning inom 24 timmar.

Taimer

Slutför projekt inom given tid & budget. Nå bättre projektresultat och underlätta samarbetet med resursplanering, tidrapportering, uppgiftshantering och projektchatt.

Nmbrs

Nmbrs är en onlinebaserad löneapplikation för företag och redovisningsbyråer, som kännetecknas av användarvänlighet, att den är helt molnbaserad och dess effektivitet. Du ger dina kunder möjlighet att tidregistrera, anpassa de automatiska signalerna och ställa in sina egna personliga HR-dashboards.

Accountec

Accountec byråpartner erbjuder en webbaserad plattform – er egna byråportal – där era medarbetare enkelt kommer åt, och administrerar, alla system ni arbetar i mot kunden. På samma sätt loggar kunden in och kommer åt alla sina system. Med byråportalen hanterar ni fler kunder – snabbare och effektivare – med befintliga resurser. På så sätt får ni mer tid till proaktiv rådgivning.

Office Caddie

Byråstöd där man bokar av på checklistor när man utfört olika moment och får en tydlig överblick på som som är gjort och ogjort. Tidsregistrering med en klocka som kan starta och stoppa, genom API genereras faktureringsunderlag som skickas över till Procountor där en kundfaktura skapas så att man kan fakturera sin tid till kunden. Kundregistret i Procountor är synkroniserat med Office Caddie.

Crona Lön

Crona Lön är ett smidigt och komplett löneprogram som anpassar sig efter ert företags behov. Med flexibla lönearter, digitala lönebesked via exempelvis Kivra och enkel integration till olika försystem, effektiviserar Crona Lön löneadministrationen. I Crona Lön kan ni dessutom ha flera användare med olika behörigheter och eftersom det är webbaserat kan de arbeta varifrån och när de vill, utan krav på krångliga installationer eller uppdateringar.  

Mynt

Blixtsnabb finansiering för ditt företag med fakturaköp eller företagslån. Kom igång enkelt med mobilt BankID på 3 minuter. Se din tillgängliga limit online. Mynt erbjuder flexibelt fakturaköp eller förmånliga lån där du endast betalar för det du använder. Inga övriga avgifter och tex ingen uppläggningsavgift eller löpande kostnad. Genom att koppla din bokföring hos Finago gör vi det möjligt att erbjuda bättre villkor än andra aktörer på marknaden samt automatiserat fakturaköp.

Vilkas

Leverantör av SaaS-baserade e-handelslösningar, Vilkas levererar webbutiker av hög kvalitet samt tilläggstjänster som stödjer e-handlarens framgång. Används av över 1600 företag i Norden. Beställningarna skickas automatiskt till Procountor, sparar tid och pengar jämfört med manuellt arbete. Färre misstag och alltid aktuell bokföring, automatisk beställnings-/betalningsmatchning beroende på betalleverantören.

Vill du ha med din programvara på listan?

Har du skapat en vanligt förekommande integration till våra kunder, men programvaran saknas i listan? Bekanta dig gärna med Finago Network – som är vårt program för samarbetspartners. Du kan registrera dig som samarbetspartner via vår sida eller ta kontakt med oss om du skulle ha några frågor: network@finago.com.