Home » Procountor Friends

Procountor Friends

Procountor Friends är ett nätverk för produktutveckling som är öppet för alla som använder Procountor. Med hjälp av nätverket samlar vi in värdefull feedback från våra användare för att få en så bra utveckling av Procountor som möjligt.

Vad är Procountor Friends?

Nätverket Procountor Friends är ett expertnätverk som drivs av Accountor Finago, där vi strävar efter att föra produktutvecklingen närmare kunden.

Alla Procountor-användare som är intresserade av Procountors utveckling och vill ge feedback är välkomna att gå med i Procountor Friends-nätverket. Vi hoppas få med användare från olika bakgrunder, både nybörjare och erfarna experter.

Vi kontaktar ibland medlemmarna i nätverket via e-post eller telefon angående Procountors produktutvecklingsprojekt. Alla i nätverket kontaktas inte vid varje projekt, så att det inte blir för många förfrågningar. Och oroa dig inte: om vår kontakt infaller under en period där du har fullt upp eller projektet inte matchar din erfarenhet och kompetens, kan du alltid tacka nej till förfrågan och istället var behjälplig vid nästa tillfälle.

Hur samlar vi in feedback?

Undersökningar

Intervjuer/ Gruppintervjuer

Observationer

Analys av praktisk verksamhet

Pilotprojekt

Workshops

Vi utvecklar Procountor för att passa just dig –

Gå med i Procountor Friends!