Två kvinnor och en man som samlats framför datorer och ler åt varandra.
Home » Bokföringsprogram » Traditionell bokföring

Traditionell bokföring – Procountor Ledger för intern användning för redovisningsbyrån och medelstora företag

Procountor erbjuder lösningar för traditionell bokföring med moderna verktyg. Traditionell bokföring lämpar sig för redovisningsbyråer som inte behöver ett gemensamt program med sina kunder.

Procountor Ledger är en enkel och mycket kostnadseffektiv lösning för bokföringsbyråns interna bruk. Den fungerar som en molntjänst och har designats uttryckligen för bokföringsbyråer.

Procountor Ledger – traditionell bokföring med moderna redskap

Procountor Ledger är en modern lösning för traditionella bokföringsbyråtjänster när det inte är nödvändigt att använda ett gemensamt program med kunderna. En bokföringsbyrå som väljer Ledger behöver inte tänka på att installera program, köpa eller hyra servrar, installera uppdateringar, underhålla programmen eller ta säkerhetskopior – programmet är klart för användning med vilken webbläsare som helst.

Programmet innehåller alla nödvändiga funktioner för bokföring, löneberäkning, resefakturor, rapportering och myndighetsanmälningar. Bankförbindelsen i programmet effektiviserar bokföringen i och med kontoutdraget och den automatiska konteringen av referenserna. Bilder på verifikat kan skannas som bilaga till kontoutdrag eller memorialverifikat och arkiveras elektroniskt.

Kunden kan se ekonomiuppgifterna i Procountor Ledger med hjälp av ett rapporteringsanvändarnamn

Redovisningsbyrån kan ge kundföretaget ett rapporteringsanvändarnamn som ger kunden rätt att se olika ekonomiska uppgifter och rapporter. Rapporteringsanvändarnamnet är kostnadsfritt i alla versioner av Ledger. Användarnamnet kan överlåtas till exempel åt revisorn eller åt företagets ekonomiansvariga person. Användaren kan inte göra några ändringar i bokföringen med rapporteringsanvändarnamnet.

Funktioner och prissättning

Procountor Ledger finns tillgänglig i versionerna Basic, Plus och Premium. Versionerna innehåller olika omfattande funktioner. Den önskade produktversionen väljs i processen då man skapar en Procountor-miljö, versionen kan också bytas. Oavsett version kan mera omfattande funktioner läggas till mot en extra kostnad.

Ledger har inga företags- eller verifikationsbaserade avgifter. En användare på en redovisningsbyrå kan ta hand om ett obegränsat antal kundföretag med månadsavgiften. Den användarbaserade avgiften definieras av den mest omfattande versionen som användaren på redovisningsbyrån har tillgång till. Alla avgifter för Ledger-versionen faktureras av redovisningsbyrån. Moms 25 procent tillkommer på alla priser.

Procountor Ledger Basic
95 kr/mån
användare på redovisningsbyrån
Procountor Ledger Plus
695 kr/mån
användare på redovisningsbyrån
Procountor Ledger Premium
1045 kr/mån
användare på redovisningsbyrån
Läsrättigheter för kund0 kr/mån0 kr/mån0 kr/mån
Sändnings- och mottagningsavgifterKonstantKonstantKonstant
Bokföring
Dimensioner1 st.2 st.6 st.
Rese- och kostnadsfakturor
Deklarationer
Kontoutdrag
Försäljning
Inköp
Betalningar
SändningKundfakturorKundfakturor
MottagningLeverantörsfakturor

För gemensam användning av Procountor mellan kundföretaget och bokföringsbyrån rekommenderar vi Procountor Financials. Om kundföretaget skaffar Procountor Financials behöver bokföringsbyrån inte separat skaffa Procountor Ledger för hanteringen av kundens bokföring.