Home » Evenemang & Webbinar

Evenemang & Webbinar

Välkommen till våra evenemang och webbinar! Få tillgång till den senaste informationen om våra kommande evenemang och se våra webbinar samt webbinarinspelningar.

Kommande webbinar

19.10.2023 klo 09:00 – 09:45

Bokföringsbrott – Hur stort ansvar bär vi ekonomer?

Vad ska vi göra om vi misstänker ett bokföringsbrott? Vad menas egentligen med ett bokföringsbrott?

26.10.2023 klo 10:00 – 10:15

Procountor på 15 min

Få en snabbgenomgång av bokföringsprogrammet Procountor, vi visar fördelarna och några av de smarta lösningarna. Du får en bra överblick av hur du kan dra nytta av Procountor i vardagen. En övergripande presentation där du är välkommen att ställa dina frågor.

02.11.2023 klo 10:00 – 10:20

Enkel fakturering för företagare

Vi går igenom Procountor Fakturering på 15 min. Som företagare kan du skapa fakturor och offerter och har alltid tillgång till fordringar, produktregister och försäljningsrapporter samt kundsupport. Oavsett om du driver en enskild firma, ett aktiebolag eller sköter faktureringen i en förening så kan du använda Procountor Fakturering!

23.11.2023 klo 09:00 – 09:45

Bilförmåner

En bilförmån kan brutto eller nettolönväxlas. Hur påverkas företaget? Hur påverkas den anställda? Vi pratar även om nyheter som vi ska tänka på kring bilförmåner inför årsskiftet samt aktuella uppdateringar.

Webbinarinspelningar

Observera att webbinarinspelningar öppnas i Vimeo, där Vimeos integritets- och användarvillkor gäller.

27.06.2023

Enkel fakturering för företagare

En praktisk genomgång av Procountor Fakturering, där vi visar hur enkelt det är att börja skicka fakturor. Med färdiga mallar ger du ett professionellt intryck och sparar tid till annat!

Hantering av kvitton i realtid

Vi visar hur du enkelt hanterar dina kvitton/utlägg i realtid. Med appen kan du enkelt fota dina kvitton och appen läser automatiskt av relevant information som inköpsställe, belopp, datum och moms. Inget mer letande efter kvitton!