Home » Produkterna

Enkelt och pålitligt bokföringsprogram

Accountor Finago erbjuder ett enkelt, pålitligt och molnbaserat bokföringsprogram – Procountor. Programmet lämpar sig för såväl företag som redovisningsbyråer och är flexibelt för olika behov.

Procountor – allt du behöver för din bokföring

Procountor är en föregångare inom digitala bokföringsprogram. Produktfamiljen omfattar alla lösningar för digital bokföring som företaget och redovisningsbyrån behöver. Bokföringen och momsrapporteringen hanteras i samma sytem och i Procountor kan du skapa och skicka kundfakturor, granska och betala leverantörsfakturor, samt följa upp företagets ekonomi – när som helst, i realtid. Du får tillgång till en omfattande utskriftstjänst, skanninstjänst, e-faktureringstjänster och färdiga bankförbindelser.

I Procountors molnbaserade bokföringsprogram sker alla uppdateringar och säkerhetskopieringar automatiskt, vilket innebär att du inte behöver egna servrar eller installationer. Produkterna ingår i en tjänst med en månadsavgift, som baseras på antalet verifikat och det krävs inga licenser. Det enda du behöver för att använda Procountors digitala bokföringsprogram är en dator och internetuppkoppling.
Du får hjälp i alla frågor som gäller vår produkt genom att kontakta vår kostnadsfria kundtjänst, antingen per telefon eller e-post. Bekanta dig med vår kundtjänst.

Procountor bokföringsprogram

Digitalt bokföringsprogram – ett program för gemensam användning av kunden och redovisningsbyrån.

Bokföringsprogrammet som möjliggör en helt digital bokföring, för såväl företag som redovisningsbyråer. Arbetsuppgifterna kan fördelas flexibelt, vilket möjliggör ett nära samarbete mellan företaget och redovisningsbyrån där båda har tillgång till siffrorna i realtid.

Beställ provkoder till Procountor

Traditionell bokföring– ett program för intern användning av redovisningsbyrån

Traditionella, molnbaserade bokföringsprogram för redovisningsbyråer.