Home » Därför ska du börja med Bokföring på nätet!

Därför ska du börja med Bokföring på nätet!

Dags att modernisera din bokföring? I denna guide ska vi gå igenom varför just du ska börja med bokföring på nätet!

Att bokföra är ett måste när du driver ett eget företag. Vilket enligt många småföretagare kan uppfattas som ett nödvändigt ont. Oavsett din syn på bokföring så finns det smidiga lösningar som du kan nyttja vilket gör bokföringen både enklare och snabbare samtidigt som dina kostnader sjunker.

Digitalisering & Molnet

Idag har företag blivit allt mer digitaliserade och börjat arbeta i molnet. Genom att flytta den manuella bokföringen till nätet underlättar du för dig själv och sparar tid. Överfulla pärmar med papper blir ett minne blott och du minskar risken för att göra fel genom att automatisera samt få all bokföring tillgänglig digitalt. Dessutom kommer du att spara massor av tid genom att ha din bokföring på nätet!

Några viktiga fördelar

Fördelarna med att du transformerar din bokföring och överför den till nätet är att du flyttar alla dina högar med papper och pärmar till molnet. Att manuellt arbeta och administrera pappersarbetet är ofta tidskrävande och ökar risken för att göra fel. Det ökar också risken att tappa bort fysiska papper.

När bokföringen finns på nätet blir arbetet automatiserat och riskerna för fel minskar. Företagets finansiella rapporter, siffror och underlag kommer att finnas i molnet vilket gör att du var som helst, när som helst kan få tillgång till dina bokföringsuppgifter.

Geografiska avstånd blir inte längre ett problem. Hos Accountor Finago omfattar vårt nätbaserade bokföringsprogram, bankförbindelser, e-faktura och skanningstjänster. Du sparar värdefull tid genom att enkelt kunna dela och arbeta från valfri plats och tidpunkt så länge du har tillgång till en mobil, surfplatta eller dator.

Att använda sig utav bokföring på nätet svarar för den moderna användarens behov och effektiviserar din verksamhet. Det gör samtidigt också att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Vi på Finago är föregångare inom den digitala ekonomistyrningen och hjälper våra kunder att bli mer framgångsrika och effektiva. Vi erbjuder er en nätbaserad bokföringstjänst för en effektiv ekonomistyrning samt tilläggstjänster under ett enda avtal.

Procountor – allt du behöver för företagets bokföring!

Ett enkelt och pålitligt program för online bokföring, som du enkelt och snabbt kan börja använda. Procountor är anpassat för olika behov och lämpar sig för gemensam användning av företaget och redovisningsbyrån. Med hjälp av bokföringsprogrammet har båda aktörerna tillgång till aktuell information om företagets ekonomi utan att behöva skicka papper fram och tillbaka varje månad. Processerna förenklas och effektiviseras både i kundföretaget och i redovisningsbyrån. Läs mer.