Ett enda bokföringssystem för hela Norden

Accountor Finago stöder företag i deras internationalisering genom att erbjuda bokföringsprogrammet Procountor till både redovisningsbyråer och företag i alla de nordiska länderna. Alla användare kommer åt de olika ländernas miljöer via samma inloggning och programmet kräver inte identifiering genom landbaserade internetbankskoder. Moderbolaget kan hålla koll på ekonomihanteringen i dotterbolaget i realtid, vilket minimerar överlappande arbetsuppgifter. Att kunna använda sig av ett enda system; ett användargränssnitt och alltid ha tillgång till samma information, funktioner och rapporter, är en konkret fördel för hela företaget.

Att koncentrera ekonomihanteringen till Procountor har tydliga fördelar

  • Ett användar-ID för alla länder.
  • Moderbolaget får tillgång till dotterbolagets bokföring i realtid.
  • Samma smidiga och bekanta användargränssnitt.
  • Likadana funktioner – oavsett att systemen är anpassade för att möta de landspecifika bokföringsstandarderna.
  • Lokala digitala kanaler (utskrivning och skanning) enkelt genom Procountor.

Vi finns på hela den nordiska marknaden

Accountor Finago är centralt beläget med kontor på hela den nordiska marknaden (utom Island). En av våra absoluta styrkor är att vi har en plattform för kunder i alla dessa länder. Detta innebär att om du som företag är belägen i alla länder eller i en kombination av dessa, så är det bara ett program och en leverantör du behöver. Detta ger dig som kund många fördelar, både operativa, praktiska och inte minst ekonomiska.

Är du ett företag som ligger på den nordiska marknaden, antingen i hela eller i en kombination av dessa. Eller har du planer på att expandera till ett eller flera av länderna på den skandinaviska marknaden, då kan vi vara rätt partner för dig. Kontakta oss idag för en mer detaljerad presentation! Vi berättar gärna mer om hur vi kan vara en partner där du själv bara förhåller dig till ett bokföringssystem och en leverantör på den skandinaviska marknaden.

Accountor Finagos produkter används av över 130,000 företag och över 1,600 redovisningsbyråer av följande skäl:

  • Accountor Finago erbjuder ett användarvänligt bokföringsprogram med en helhetslösning som ständigt utvecklas.
  • Molnbaserad, digital ekonomisk hantering stöder samarbetet mellan kundföretaget och redovisningsbyrån.
  • Aktuell finansiell information hjälper små och medelstora företag med en översikt som förenklar beslutsfattandet och gör det lätt att lyckas.
  • Vi erbjuder redovisningsbyråer en effektiv totallösning.
  • Vår mycket uppskattade kundservice ingår i priset för våra kunder.
Procountor Mini - meddelanden och uppgifter

En föregångare inom digital redovisning

Accountor Finago är en föregångare inom digital redovisning. Vi vill hjälpa företag och redovisningsbyråer med att administrera sin redovisning på ett enkelt, pålitligt och effektivt sätt genom att erbjuda modern, digital hantering av redovisningen. Vi är övertygade om att digitalisering kommer att bidra till ett snabbare, mer flexibelt och effektivt arbetssätt som ger företaget en ny typ av mervärde.

De flesta små och medelstora företag lägger ut sin ekonomiska förvaltning till redovisningsbyråer och byråerna är våra mest viktiga affärspartner. Vår produktfamilj innehåller allt som behövs för effektiv ekonomisk hantering med moderna digitala verktyg. Vårt Procountor-program är ett användarvänligt och effektivt verktyg som också är lämpligt för krävande professionell användning.

Tillsammans med vårt unika partnerprogram bildar de en komplett lösning för redovisningsbyråer.

Stark tillväxt

Accountor Finago är ett mjukvaruföretag som sysselsätter 350 personer inom digital redovisning. Verksamheten växer snabbt eftersom digital hantering av ekonomin blir allt vanligare bland små och medelstora företag och redovisningsbyråer som betjänar dem.

Accountor Finago är en del av Accountor Group, som tillhandahåller bokföring och lönestyrningstjänster och program. Accountor Finago är en del av koncernens programvarudivision, Koncernen har över 2000 anställda och 30 000 kunder i sju länder.