Home » Bokföringsprogram » Procountor Mini

Procountor Mini – bokföringen som du bär med dig

Nu kan du sköta bokföringen med din smartphone. Procountor Mini är en lättare version av Procountor som har tagits fram för att göra det enklare för dig som är entreprenör att sköta din bokföring när du är på språng.

Med Procountor Mini har du din bokföring direkt i mobilen och kan enkelt skapa resefakturor när du är på resande fot. Med Mini kan du också skapa enskilda kostnadsfakturor, samt enkelt kontrollera och godkänna fakturor var du än befinner dig. Procountor Mini är tillgänglig för de kunder som använder Procountor.

Ladda ner den smidiga och praktiska Procountor Mini-appen till din smartphone och hantera din ekonomi på ett snabbt och enkelt sätt. Appen Procountor Mini finns tillgänglig att ladda ner för både Android och iPhone-telefoner.

Enkelt att skapa resefakturor

Det är enkelt att skapa resefakturor i Procountor Mini. Du kan skapa resefakturor succesivt under resans gång och kan sedan komma hem och ha en färdigställd faktura klar för godkännande.

Appen beräknar automatiskt dagtraktamenten för utrikes- och inrikesresor samt konverterar inköp i andra valutor till bokföringsvalutan. Procountor Mini beräknar dagtraktamenten och kilometerersättning utifrån de platser och tider som du anger.

Skapa din resefaktura succesivt

I början av resan anger du den plats du reser ifrån i Procountor Mini-appen, efter det kan du lägga undan telefonen och koppla av. När nästa händelse under resan blir aktuell kan du succesivt fortsätta fylla i resefakturan.

Fyll i resefakturan när något händer

Utgifter och information kan enkelt anges in i Mini-appen under resan, medans det fortfarande är aktuella och i färskt minne.

Man behöver inte fundera på valutakonverteringar eftersom Mini-appen konverterar till redovisningsvalutan automatiskt.

Nöjd och glad under hemresan

När resan är över kan resefakturan skickas iväg till den ansvariga för godkännande, eller så kan fakturan skickas in till Procountor utan att den är helt färdigställd. På så sätt behöver du inte längre fundera på resefakturan i efterhand.

Dagliga kostnadsfakturor direkt till bokföringen

Med Procountor Mini kan du också skapa kostnadsfakturor i stället för resefakturor. På så sätt kan företagets dagliga utgifter enkelt skickas in via Mini till bokföringen direkt när köpet av en produkt eller tjänst sker.

Kontrollera och godkänn fakturor smidigt och enkelt

Med Procountor Mini går det snabbt och enkelt att kontrollera och godkänna fakturor. Du får ett meddelande i din smartphone när Procountor tagit emot en faktura som du behöver granska. Inga separata inloggningsuppgifter krävs, du använder ditt vanliga användarnamn och lösenord för att logga in på Procountor.

Ladda ner Procountor Mini från App Store & Google Play

Procountor Mini fungerar på iOS– och Android-enheter och kan laddas ner från App Store & Google Play.

Behöver du hjälp med hur du använder appen? Här finns anvisningar för hur du använder appen Procountor Mini.

Använder du inte Procountor än? Testa programmet helt kostnadsfritt

Procountor Mini fungerar tillsammans med Procountor. Programmet fungerar som en molntjänst, oberoende av tid och plats. Förutom ett omfattande ekonomiförvaltningsprogram erbjuder vi avgiftsfria uppdateringar, underhåll och kundservice.

Även Procountor Nyckel är en del av Procountors mobila utbud

Med appen Procountor Nyckel kan du enkelt och snabbt identifiera dig när du ska logga in på Procountor, utan att behöva använda lösenord.