09.08.2024

Ny produkt – Procountor Inkasso

procountor inkasso

Med indrivningstjänsten Procountor Inkasso tar du hem förfallna fordringar effektivt och enkelt. Med automatisk betalningskontroll säkerställer du att åtgärder vidtas för att betala in förfallna fordringar i tid, och du glömmer inte bort att påminna om förfallna fakturor.

  • Inga månads- eller öppningsavgifter
  • Automatisk betalningskontroll och bokföring
  • Ta kontroll över kreditförlusterna

Vanliga frågor och svar

Vad är Procountor Inkasso?

Procountor Inkasso är en påminnelse- och inkassotjänst som finns i bokföringssprogrammet Procountor. Procountor Inkasso är en sakkunnig inkassobyrå som effektivt och enkelt återbetalar öppna fordringar så att kundrelationen bevaras trots tillfälliga betalningssvårigheter. På så sätt hålls kreditförlusterna nere och företagets kassaflöde blir lättare att förutse. Dessutom frigörs tid för företagets kärnverksamhet.

Vad händer om betalningspåminnelsen som skickas via Procountor Inkasso inte betalas?

Om gäldenären inte betalar betalningspåminnelsen skickas nästa betalningskrav för fordran. De indrivningskostnader som gäldenären ådrar sig per åtgärd och uppgå till ett belopp som högst överensstämmer med den vid gällande indrivningslag.

Om jag börjar använda Procountor Inkasso, vem skickar betalningspåminnelserna?

Procountor Inkasso är framtagen tillsammans med vår samarbetspartner Kravia AB . Kravia skickar Betalningspåminnelser till gäldenärerna. I Procountor Inkasso kan du välja att använda automatisk betalningskontroll, vilket innebär att obetalda fakturor automatiskt överförs till Inkasso enligt de villkor du har angett.

Läs mer om Procountor Inkasso genom att klicka här!