Home » Support

Support

Accountor Finagos experter hjälper dig i frågor gällande Procountors bokföringsprogram

Kostnadsfri support

I vår kostnadsfria support svarar våra kunniga kundrådgivare på frågor gällande användningen av det digitala bokföringsprogrammet Procountor. Vi hjälper gärna till med frågor gällande till exempel tjänstens innehåll och funktioner, fakturering, programmets egenskaper och externa förbindelser, samt vid eventuella tekniska problem.

Via vår kundservice kan du också beställa olika tilläggstjänster som skanningstjänst för leverantörsfakturor, samt vissa avgiftsbelagda tilläggstjänster för utökad användning av programmets olika funktioner som inte ingår i företagets programversion.

Programinstruktioner och utbildningsvideor

För att underlätta användningen av Procountor erbjuder vi heltäckande skriftliga instruktioner, samt utbildningsvideos. I vår online handbok finns råd och tips både för de som är nybörjare i Procountor men också för de mer erfarna användare som använt bokföringsprogrammet under en längre tid. Handboken innehåller noggrann information om alla programmets funktioner, information om de olika bankintegrationerna, mycket nyttig information om hur man sköter företagets bokföring med hjälp av Procountor och information som kan vara bra att ha vid implementeringen av Procountor.

Procountor API

För frågor gällande Procountor API:er och integrationer kan du kontakta vår tekniska support på dev.procountor.com. API-experterna kan även nås på adressen integrations@procountor.com.

Övrig kontaktinformation

Kontaktinformation och faktureringsadresser till Accountor Finago, samt våra övriga avdelningar hittar du här.