04.05.2023

Ny byråpartner!

Vi på Procountor Sverige är väldigt glada över att få presentera vår nya byråpartner Numetric, som drivs av Robert Tudos. Numetric väljer att samarbeta med Procountor för att nå en målgrupp som vill digitaliseras, använda smarta systemlösningar och dessutom uppskattar att få högklassig rådgivning. Till skillnad från många andra byråer ingår rådgivning i det fasta priset. Detta möjliggörs bland annat av tidsbesparingen i och med användandet av Procountor. Roberts ambition är att hjälpa företag vara lönsamma samt växa och tjäna pengar.

Robert använder data och information som företaget sitter på i sin roll som redovisningskonsult och rådgivare, för att hjälpa företagare att fatta bra beslut, som gynnar deras verksamhet. ”Min approach gör att kunder inte ser mig som en kostnad utan som en tillgång” berättar Robert.

För att Robert och Numetric skall få en flygande start, ser vi till att alla nya byråpartners och kunder får en grundlig onboarding process. Allt för att säkerställa funktionalitet och användarvänlighet. Till detta erbjuder vi också gratis kundservice och en utförlig handbok.

Vi på Procountor är väldigt glada över samarbetet och ser fram emot ett långt samarbete!