23.10.2023

Procountor – Integration med Crona Lön

Integration med Crona Lön

Vi är väldigt glada över att få berätta nyheten om att det nu finns en integration med Crona Lön – ett smidigt och komplett löneprogram som anpassar sig efter företagets behov.

Crona Lön och Procountor  

Med integration med Procountor bokföring erbjuder Crona det bästa av flera världar. Ett kraftfullt lönesystem i form av Crona Lön som med en enkel knapptryckning skickar all bokföring direkt in i Procountor. Du kopplar enkelt samman systemen en gång och synkar register för både bokföringskonton och resultatenheter. När lönen produceras används korrekta konton och du kan redovisa all tid på korrekta resultatenheter. 

Enkelt, helt enkelt! 

Crona Lön 

Crona Lön är ett smidigt och komplett löneprogram som anpassar sig efter ert företags behov. Med flexibla lönearter, digitala lönebesked via exempelvis Kivra och enkel integration till olika försystem, effektiviserar Crona Lön löneadministrationen.  

I Crona Lön kan ni dessutom ha flera användare med olika behörigheter och eftersom det är webbaserat kan de arbeta varifrån och när de vill, utan krav på krångliga installationer eller uppdateringar.  

Starka funktioner hos Crona Lön är framförallt semesterhanteringen, de flexibla lönearterna, jour- och -beredskapsregler och tillgången till obegränsat antal avtal samtidigt.