17.10.2023

Procountor – integration med OpenOne

Procountor - integration med OPEN One

Procountor arbetar ständigt med att underlätta vardagen för sina kunder och ge dem mer tid till att utveckla de viktiga processerna. Ett sätt är att vi nu har en integration med OPEN One vilket verkligen kan förbättre vardagen för företagare inom bland annat restauranger, barer, caféer, kedjor, arenor och redovisningskonsulter på många sätt.

Här kan du läsa om några sätt vi underlättar:

Effektiv hantering av ekonomi: Genom att integrera OPEN One och Procountor kan företagare och redovisningskonsulter effektivt hantera sin ekonomi. De kan enkelt föra över data från Open One till Procountor och undvika manuell datainmatning, vilket sparar tid och minskar risken för felaktigheter.

Automatiserad bokföring: Integrationen kan automatisera många bokföringsuppgifter. Detta sparar tid och minskar arbetsbelastningen för redovisningskonsulter.

Realtidsuppdateringar: Med integrationen kan företagare och redovisningskonsulter få realtidsuppdateringar om sin ekonomi. De kan enkelt följa med i företagets ekonomiska hälsa och fatta snabbare beslut baserade på aktuell information.

Bättre rapportering: Genom att integrera OPEN One och Procountor kan företagare och redovisningskonsulter generera mer detaljerade och exakta finansiella rapporter. Detta underlättar för bättre affärsbeslut och kan vara till hjälp vid samråd med investerare eller banker.

Förenklad momsrapportering: Integrationen kan automatisera processen för momsrapportering och säkerställa att företaget följer skattemyndigheternas regler. Detta minskar risken för böter eller fel i momsdeklarationen.

Bättre samarbete: Integrationen möjliggör bättre samarbete mellan företagare och deras redovisningskonsulter. De kan dela data och dokument smidigt och effektivt, vilket gör det enklare att samarbeta och lösa ekonomiska frågor.

Sammanfattningsvis kan integrationen mellan OPEN One och Procountor förbättra arbetsflödet och minska arbetsbelastningen för både företagare och redovisningskonsulter. Det gör det möjligt att hantera ekonomin mer effektivt och säkert, samtidigt som det ger bättre insikter och ökar företagets förmåga att fatta välgrundade beslut. Detta kan i slutändan öka företagets konkurrenskraft och framgång på marknaden.

OPEN One är ett flexibelt kassasystem som kan anpassas efter dina behov. Med lång erfarenhet inom restaurangbranschen har de utvecklat branschens mest kompletta kassasystem OPEN One – en helhetslösning med smarta funktioner och många möjligheter.

Procountor är ett digitalt bokföringsprogram som hjälper dig spara tid, vara med kostnadseffektiv och automatisera flera av processerna. Hantera fakturor, kvitton och betalningar. Spara tid med automatisering och använd tillsammans med din redovisningsbyrå om du så önskar.