Välkommen på Procountor Day 15/10 – save the date!

Fler punkter, schema och plats kommer inom kort. Eventet kommer hållas centralt i Stockholm. Passa på att anmäla dig redan nu!

Upptäck framtiden inom bokföring på Procountor Day – ett årligt event som du inte vill missa!
Få exklusiva insikter om de senaste trenderna inom bokföringsbranschen och upptäck de nyaste funktionerna i Procountor. Dagen erbjuder en unik möjlighet att nätverka med ledande redovisningsexperter och knyta värdefulla kontakter. Vi välkomnar både nya och befintliga partnerbyråer samt alla som är redo att ta sin bokföring in i den digitala tidsåldern. Missa inte chansen att vara en del av framtidens bokföring – anmäl dig till Procountor Day idag!

Vi har även en väldigt spännande keynote speaker i Shervin Razani. Shervin är antingen all in eller all out. Det har placerat honom i tuffa situationer, bland annat har han stått på randen till konkurs två gånger. Att misslyckanden skapar en plattform för kunskap är inget nytt – men sättet Shervin byggt sin plattform är definitivt något unikt. Lyssna till hans inspirerande, roliga och smått galna historier som tagit honom dit han är idag.

Årets Keynote – Shervin Razani

Vi har en väldigt spännande keynote speaker i Shervin Razani. Shervin är entreprenören, känd från Draknästet i SVT, som har grundat ett flertal mångmiljonbolag under sin karriär. Han talar om allt från smarta investeringsstrategier, företagskultur och ledarskap till smått galna anekdoter där allt eller inget hänger på ett enda beslut.

Tid och Plats

Hålltider (mer exakt program och plats kommer).

  • Vi börjar 8.15 med frukost
  • Avslutar 12.00 med lunch

Anmäl dig nu för en spännande förmiddag!

Om ni har frågor kontakta oss på marknad@finago.com.