Home » Bokföringsprogram för redovisningsbyråer

Bokföringsprogram för redovisningsbyråer

Procountor erbjuder en kostnadseffektiv totallösning för redovisningsbyråer, som du kan använda för att erbjuda dina kunder både traditionell och digital bokföring.

100 % digital bokföring

Procountor är ett enkelt bokföringsprogram för redovisningsbyråer som gör att du kan erbjuda dina kunder både digital- och traditionell bokföring. Programmet är utvecklat för att effektivisera redovisningsbyråernas arbete samt förbättra samarbetet mellan kund och redovisningsbyrå.

Programmet är molnbaserat och kräver därför inga installationer. Utveckling sker kontinuerligt och alla uppdateringar är kostnadsfria.

Med Procountors bokföringsprogram gör du din redovisningsbyrå digital på en gång!

5 anledningar till att välja Procountors bokföringsprogram för redovisningsbyråer

1. 100% digital bokföring

Procountors bokföringsprogram för redovisningsbyråer är molnbaserat och kan användas i din webbläsare. Eftersom att all information sparas online sker uppdateringar och säkerhetskopiering automatiskt, dessutom behöver redovisningsbyrån inga egna installationer eller program. Procountor kräver heller inga licenser utan fungerar som en tjänst som faktureras månadsvis.

2. Fördelar med gemensam användning för både företag och redovisningsbyrå

Digital bokföring gör samarbetet mer flexibelt mellan redovisningsbyrån och företaget. Informationen är synlig och uppdaterad för båda parterna, och redovisningsbyrån kan istället använda sin tid till att erbjuda sina kunder ännu bättre service.

3. Fler nya kunder med hjälp av en digital verksamhetsmodell

Procountors bokföringsprogram används redan av över 100 000 företag i Norden och antalet ökar hela tiden. Vi hjälper gärna våra kundföretag att hitta en redovisningsbyrå som använder Procountors bokföringsprogram. Genom vårt partnerprogram får din byrå mera synlighet som Accountor Finagos redovisningsbyrå.

4. Startpaket för effektivare start

Vi rekommenderar Procountors startpaket för redovisningsbyråer för en snabb och enkel start med digital bokföring i Procountor. I startpaketet ingår utbildning för användningen av Procountor samt de viktigaste funktionerna i programmet.

5. Fördelar med Finago Partnerprogrammet

Med hjälp av Accountor Finagos Partnerprogram kan redovisningsbyråer utvidga sina tjänster inom digital bokföring och utveckla sitt kunnande inom området. Att övergå till digital bokföring är både en möjlighet och utmaning för redovisningsbyråer och därför vill vi stötta redovisningsbyråerna med vårt partnerprogram.