01.07.2024

Flera redovisningskonsulter Procountor certifierade!

Procountor certifiering EMU Growth Partners

I början av året berättade vi om Therese från Greenstep som blev den första redovisningskonsulten i Sverige att certifiera sig i Procountor. Med glädje kan vi nu berätta att vi inte bara fått en ytterligare utan två! Det är Ronja Lehtiranta och Julianna Grönberg fråm EMU Growth Partners som nu är certifierade användare i både Sverige och Finland.

Vi bad Ronja och Julianna att berätta lite om sig själva och hur de ser på Procountor och certifieringen.

Jag heter Ronja och har jobbat på EMU i två år. Jag arbetar i vårt nordiska team och jobbar därmed med nordiska kunder. Jag arbetar dagligen i både finska och svenska Procountor. Jag älskar att i det nordiska teamet kunna tala olika språk. Mitt modersmål är svenska, men jag bor i Finland. En rolig fakta är att jag är den yngsta personen på EMU och att jag var den som övertalade Julianna att börja hos oss. Jag tycker att certifieringar är viktiga. De ger en större bild åt en själv, arbetsgivaren och framför allt kunderna att det finns kunskap om programmet. Som sagt jobbar jag med nordiska kunder och får under dagen hoppa mellan olika kunder i olika Procountor-miljöer. Jag hjälper även vårt team och hela EMU med automatisering. Procountor i vardagen känns för mig som en självklarhet. Procountor ger så många möjligheter. Till exempel kan man se hur många fakturor som är öppna och förfallna, möjligheter till automatisering och mycket annat. Procountor är ett utmärkt exempel på ett riktigt digitalt bokföringsprogram.

Jag är Julianna. Har jobbat på EMU i 6 månader i vårt Nordic team. Bokföring har jag jobbat med i ca 7 år. Vårt Nordic team har gett mig möjligheten att lära svenska kunders bokföring också, som har varit superkul! Jag är tvåspråkig så möjligheten att jobba på både finska och svenska är något ja uppskattar väldigt mycket. Jag älskar mitt jobb, och får inte tillräckligt med bokföring på jobbet, så jag gör även bokföring på fritiden. Enlig mig är certifiering är viktig, och även rolig att göra, då det är ett bevis på att man kan använda programmet väl, och det är något både kunder och arbetsgivaren uppskattar. Jag jobbar med Procountor varje dag, både på finska och svenska. Procountor underlättar mitt jobb betydligt, och min absolut favorit sak i programmet är balansspecifikationerna. De bara funkar! Procountor är också enkel att använda för kunderna, och samarbetet fungerar bra. Jag har använt Procountor under hela min karriär, och bara under sju år har det blivit enorma framsteg i programmet. Kan inte vänta på att se vad de hittar på härnäst!

I många år har Procountor erbjudit möjligheten till certifiering, vilket många redovisningskonsulter har använt för att demonstrera sin expertis inom redovisning. Under certifieringsprovet bedöms bland annat förmågan att börja använda Procountor, kunskap om dess olika funktioner, rapporteringsmöjligheter ur ett kundperspektiv och generell digital bokföring.

Stort tack till Julianna och Ronja för att ni delade med er av hur er vardag ser ut och hur ni använder Procountor.

Procountor är ett bokföringsprogram som är skapat för att passa de flesta typer av företag, inklusive enskild firma, förening, aktiebolag och organisation. Du som är ansvarig för ditt bolag kan använda Procountor för att hantera företagets ekonomi och uppfylla lagkraven för redovisning och momsredovisning.

EMU Growth Partners är grundat 2007 med 117 medarbetare och över 1000 kunder. EMU är en ny tids bokföringsbyrå, närmare bestämt en heltäckande ekonomipartner till företag. Kunden står i centrum för vår verksamhet. De vill skapa branschens bästa kundupplevelse genom att vara en mänsklig förvaltare och pålitlig vägvisare för företag.