Home » Webbaserat bokföringssystem

Webbaserat bokföringssystem

Trött på överfulla pärmar och att behöva leta bland kvitton? Gör bokföringen smidigare med ett webbaserat bokföringssystem! Med Accountor Finagos molnbaserade bokföringssystem Procountor har ni tillgång till era ekonomiuppgifter oavsett var ni är eller vilken tid på dygnet det är.

Det är dags att automatisera rutinerna!

Vår idé är enkel – Med ett molnbaserat bokföringssystem slipper ni installera program eller tillhandahålla servrar, allt sådant sköter vi. Allt ni behöver är en internetuppkoppling och en webbläsare! Ni behöver heller inte oroa er om programvaruuppdateringar och backup, det gör programmet automatiskt åt er.

Enkelt

Webbaserat, automatiskt uppdaterat och säkerhetskopierat – All ekonomi på ett och samma ställe.

Flexibelt

Allt du behöver är en webbläsare. Med ett webbaserat bokföringssystem kan du komma åt din bokföring alla tider på dygnet, sju dagar i veckan.

Säkert

För att komma åt bokföringssystemet loggar ni in säkert med vår mobilapp Finago Nyckel.

Digital bokföring i korthet

Några av de vanligaste sakerna att automatisera och integrera i ett webbaserat bokföringssystem:

  • Kundfakturor
  • Leverantörsfakturor
  • In- och utbetalningar
  • Integrerad bankkoppling
  • Bankkontoutdrag vid bankkoppling

Digital bokföring handlar om att digitalisera arbetsunderlag, från papper till datorn, för att förenkla och automatisera rutiner. Fota dina papperskvitton med vår app Procountor Mini så sparas de i redovisningsprogrammet, redo att bifogas som underlag vid faktureringstillfället. Resultatet blir en effektivare bokföring som är lättare att manövrera, minimerar riskerna för fel och såklart att ni får mer tid över till annat.

Genom att ha ett webbaserat bokföringssystem kan flera stycken komma åt uppgifterna samtidigt; ni kan även ställa in vilka som ska ha tillgång till vilka uppgifter. Ni kan även enkelt och säkert dela med er av era ekonomiska uppgifter direkt till er redovisningsbyrå om så önskas, eller kombinera vår molntjänst med tillexempel ert löneprogram.

120 000 Företag i Norden använder sig av vårt bokföringsprogram online

1400+ Redovisningsbyråer har valt att använda sig av Accountor Finago

240 Anställda på Accountor Finago arbetar med att utveckla våra tjänster & supporta våra kunder

Procountor på 5 minuter

Vill du få en snabb överblick över hur du använder vårt webbaserade bokföringssystem Procountor?

Nedan är en video som på fem minuter ger dig en snabb överblick av vårt bokföringssystem och tar upp några av de många funktioner som finns.

Testa på digital bokföring med Procountor redan idag

Vill du testa vårt webbaserade bokföringssystem redan idag? Inga problem! Fyll bara in din information i formuläret här så får du direkt koder till vår demoversion skickade till din mail. Helt gratis och utan förbindelser.

Bli en av oss

Har du bestämt dig för att ta er bokföring till nästa nivå? Kontakta oss redan idag! Vi kan på begäran skapa en egen miljö i bokföringssystemet, helt anpassad för just er organisation, redan till nästföljande vardag. Låter det bra eller vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss. Ni når oss på kundservice@procountor.com eller ring oss på 020 – 300 050. Vi hörs!